top of page

TRAINING & COACHING

Veel mensen willen iets veranderen in hun leven. Ze willen gezonder gaan leven, afvallen, een andere baan, stoppen met roken of beginnen met sporten. Ze weten heel goed wat ze ZOUDEN moeten doen. Maar WETEN dat je iets moet doen, geeft je nog niet het gewenste resultaat als je geen daadwerkelijke actie onderneemt. 

Wat er in de weg staat zijn onbewuste, onwerkbare patronen. Deze patronen zullen eerst zichtbaar moeten worden. Je kunt pas iets loslaten als je het vast hebt. Je zal je dus eerst bewust moeten worden van deze patronen voordat je een keuze kunt maken om het anders te doen. 

Hoe vaak ben je al met een dieet begonnen?

Hoeveel sportscholen heb jij al gesponsord?

Wacht jij nog steeds op genoeg motivatie? 

Is nu nog niet het juiste moment? 

Om te starten is geen motivatie nodig en het juiste moment is NU. Als je iets wilt doorbreken zal je bepaalde acties moeten ondernemen. Ook als je geen motivatie of zin hebt. Ook als het nu niet zo goed uitkomt. Of als omstandigheden het lastiger maken.

Dit heet COMMITMENT. Een doel dat groter en belangrijker is dan al jouw excuses. En vooral weten waarom het behalen van jouw doel zo belangrijk voor je is.

 

Leiderschap nemen over je eigen leven begint bij de basis, bij het fundament. Dit fundament is jouw lichaam. Een krachtig leven begint bij een krachtig lichaam en een rustige, heldere geest. Zodat je op alle gebieden in je leven meer energie, focus en levenslust ervaart. 

Pampered Bones. helpt jou bij het opsporen van jouw onwerkbare patronen en maakt zichtbaar waar je resultaat steelt van jezelf. We helpen je bij het trainen van discipline en integriteit. 

Pampered Bones. heeft een absoluut commitment op jouw resultaat.

Samen kijken we naar wat er nodig is om te komen tot jouw doel en vooral wie jij moet zijn om dat doel te behalen. Meer informatie? Bekijk de mogelijkheden!

bottom of page