top of page

TESTIMONIALS

*****

Wendy Bos | Trainer / Coach

Wil je even een week voor jezelf en houd je van sporten, gezond eten en persoonlijke groei/ontwikkeling waarbij er ook nog tijd is om te relaxen, dan is dit een aanrader! Ik ben er met de intentie naar toe gegaan om even rustig naar mijzelf te kijken, welke ontwikkelingen heb ik de afgelopen 3 jaar ondergaan. Waar sta ik nu en waar wil ik naar toe? Door de meetings en gesprekken kwam ik hier uiteindelijk achter. Als je open staat voor zelfreflectie dan zou ik zeggen: ‘wat zou jouw intentie zijn om deel te nemen aan deze retreat’?

*****

Simone van Voorst

Lichamelijk en geestelijk tot het uiterste en diepste gaan onder professionele begeleiding in een groep met mensen die het zelfde willen bereiken. Dit gecombineerd met vrijheid, lol en/of rust op een bijzonder mooie plek waar heerlijk, gezond en voldoende eten, naast de grote variatie workshops op nummer 1 staat. Het geen ik verwachte van deze Retreat, is ruimschoots overschreden, ik heb gebikkeld, genoten en ben weer klaar om mijn nieuwe pad te bewandelen. Dankbaar!!!

*****

Muguette Elbersen | Consultant

Erg goed georganiseerd, mooie mensen, en een fantastische plek.

*****

Judith van Voorle | Business Analyst

Top locatie voor een fantastische week met een grote groep. Heerlijk en gezond eten (topkoks!) en de coaching was ook erg fijn. Zet je weer even op het juiste spoor!

*****

Saskia Kuijt | Manager

geweldig georganiseerd retreat, van de voorpret, transfer, maaltijden, het aangeboden programma met yoga en workouts tot de crew, de villa en het weer! loved it!!

*****

Sonja Bouwer-van Rietbergen | Pedagogisch medewerker

Geweldige locatie met prachtige mensen. Super coaching en fijne yoga en workouts. Heerlijk eten en veel persoonlijke groei.

*****

Manon van der Spoel | Zelfstandig ondernemer

Ik heb een fantastische week gehad!

bottom of page