top of page

OVER PAMPERED BONES.

PAMPERED BONES. is opgericht door Sabine Meeuwis. Personal Trainer, coach, masseur, sporter, yogi, business owner, moeder, partner, vriendin en nog zo veel meer. 

About me.

About me.

Video afspelen

PAMPERED BONES. is ontstaan vanuit het zelf bewandelde pad van leren, vallen en opstaan, groeikeuzes maken, angsten overwinnen, succes behalen, patronen doorbreken, opnieuw beginnen en bezinnen. Kijken naar wat werkt en wat vooral niet. Investeren in een krachtig fundament. Brutaal eerlijk kijken. 

Als personal trainer zag ik dat mensen best goed in staat waren tijdelijk resultaat te boeken tijdens een traject. Wat ik ook zag was dat de meeste mensen na verloop van tijd weer terugvielen in oude gewoontes en patronen. De afgelopen jaren heb ik de missing link opgespoord voor het behalen van écht blijvend resultaat. Die missing link is zonder twijfel onze mind set. Het beeld dat je van jezelf hebt. De overtuigingen die je in de loop van je leven hebt ontwikkeld aan de hand van alle gebeurtenissen in jouw leven.

We maken de hele dag door keuzes. Het grootste gedeelte van deze keuzes gaat onbewust en wordt gestuurd door onze emoties, gevoelens en gedachten. De identiteit die we onszelf geven bepaalt de acties die we wel of niet doen, en het resultaat dat we wel of niet halen.

Veel mensen gaan door het leven met een onwerkbare identiteit, een identiteit die niet bekrachtigend is. Op een onbewust niveau.

Toen ik zelf begon met coaching zag ik dingen van mijzelf die ik nooit had gezien of die ik misschien niet wilde zien. Dit was niet altijd even leuk en wel zeer waardevol. Pas toen ik mijn blind spots zag kon ik correcties maken en onwerkbare patronen veranderen naar krachtige werkbare patronen.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de noodzaak van het creëren van een sterk fundament. Een krachtig lichaam en een krachtige geest zorgen voor een krachtig leven. Het is het pad wat ik zelf bewandeld heb en wat ik nog steeds iedere dag bewust leef. Het is als een berg zonder einde. Ieder moment hebben wij de keuze om het anders te doen. Het is aan jou of je jouw verantwoordelijkheid pakt om te creëren wat je wilt of dat je kiest voor een middelmatig leven. Het één is niet beter dan het ander. Weet alleen dat iedere keuze komt met een consequentie. 

 

Ik weet als geen ander hoe het is om op een uitzichtloos punt in het leven te staan. Vanuit dat punt heb ik 10 jaar geleden gekozen om mijn leven te veranderen. Om mijzelf op nummer 1 te zetten. Om te gaan voor datgene dat mijn hart sneller doet kloppen. Pas toen ik goed voor mezelf ging zorgen kon ik ook goed voor anderen zorgen. 

 

De afgelopen jaren heb ik meer dan 100 mensen mogen begeleiden naar een fit, gezond en krachtig leven. Dit is mijn passie en mijn passie deel ik graag met zoveel mogelijk mensen die 100% commitment willen leveren!

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en je te begeleiden naar jouw maximale potentie.

 

GAME ON!

 

Sabine

bottom of page